Hos kabinescooter.dk skaber vi livsglæde gennem bevægelsesfrihed.

Derfor har vi udviklet Bach Delux 26.

Frihed – ung som gammel

Kabinescooteren må allerede køres som 15-årig. Den kræver blot et gyldigt knallertkørekort.

Holdet bag Kabinescooter.dk ønsker at give unge frihed til at komme rundt til venner, familie og aktiviteter, uafhængigt af at deres forældre skal køre dem. Fragt af børn er en stor stressfaktor hos mange familier, som skal have en hverdag til at hænge sammen. Vi giver derfor de unge muligheden for selv at bevæge sig tørt og hurtigt rundt i hverdagen, og dermed bidrager vi til at forældre kan få mere frihed.

Kabinescooteren sikrer også, at ældre mennesker har mulighed for at være mobile, hvis personbilen ikke længere er en mulighed. I en Bach Delux 26 er der plads til to personer, hvilket gør det muligt at tage sin ægtefælde eller barnebarn med. Der er også plads til at have bagage på bagsædet, så det er let at tage på indkøb.

Mange føler sig bundet til hjemmet, når de mister deres kørekort. Vi ønsker derfor, at give ældre mennesker friheden til at bevæge sig ubesværet rundt i hverdagen uden kørekort, for at skabe mere livsglæde gennem bevægelsesfrihed.

 

Elektrisk og innovativ

Kabinescooteren Bach Delux 26 er 100% elektrisk og derfor skånsom ved miljøet. Selvom kabinescooteren er 100% eldrevet, har den stadig en rækkevidde på op til 210km og en hastighed på 30 km/t, hvilket gør hverdags mål i byen let, som en leg. Du kan læse mere om det banebrydende Bach batteri her.

Fremover vil der være flere og flere storbyer, som begynder at indføre regler om, hvorvidt det er tilladt, at køre bil inde i byerne. Derfor er det vigtigt allerede nu at begynde at lede efter alternativer, som kan gøre hverdagen nemmere og grønnere. Samtidig er kabinescooteren, med sin unikke indretning og funktioner, et af de mest innovative produkter på markedet. Bach Delux 26 er en af frontløberne på det elektriske kabinescooter marked.

Vi tør tage chancen i frontløbet mod en grønnere fremtid.

Vil du være med? Book en prøvetur.

 

Design og sikkerhed i højsædet

Hos kabinescooter.dk er designprocessen på vores Bach Delux 26 en meget vigtig del af produktudviklingen. Kabinescooteren har tidligere haft et ry for ikke at være moderne eller smart, det har vi ændret på! Hver eneste detalje er gennemtænkt og gennemgået et utal af gange. Det er med til at sikre det unikke design, som gør netop vores produkt let genkendeligt og appellerende til mange brugere.

Da vi designede Bach Delux 26, skulle den ikke blot være smart, den skulle også være brugervenlig, og den skulle sikre brugeren den bedste oplevelse. Derfor har vi blandt andet lavet store døre, som gør det yderst nemt at komme ind og ud af kabinescooteren – selv for brugere med bevægelighedsbesvær.

Sikkerhed var en anden vigtig faktor i designprocessen. Bach Delux 26 er en af de sikreste kabinescootere på markedet. Det skyldes den kraftige stålramme, som fungere ligesom et sikkerhedsbur i en racerbil. Derudover er udsynet i kabinescooteren stort, og det er nemt at overskue alle vinkler og hjørner.

Kabinescooteren bliver produceret i Kina, hvor der bliver lavet fast opsyn med fabrikken. Derefter bliver produktet samlet af vores team i Danmark, som sikrer at den har den højeste kvalitet.

Læs mere om sikkerhed i en kabinescooter her.

Kabinescooterens historie

Kabinescooteren gjorde sit indtog i 1950’erne. Dengang blev kabinescooteren bygget for at hjælpe krigsinvalider efter anden verdenskrig.  I 1950 og 60’erne havde den sin storhedstid i blandt andet Tyskland og England. Kabinescooteren blev brugt som et billigt alternativ til biler, men da velstanden steg i 60’erne, overtog interessen for store biler.

Nu er kabinescooteren ved at gøre sit indtog på markedet igen. Denne gang som et grønt alternativ. Nutidens generation er den elektriske kabinescooter, som har til formål at gøre din hverdag nemmere.

Inden for de seneste få år har udviklingen af kabinescooter været hastig. Flere og flere får nu øjnene op for, hvor godt et alternativ til bilen en kabinescooter kan være. Især familier, som har en minibil, og ønsker et billigere og grønnere alternativ, kan drage fordel ved at investere i en kabinescooter.

Læs mere om vores rejse i at udvikle nutidens kabinescooter her.

Populær
-13%
35,00 DKK  m/Moms
( 28,00 DKK  u/Moms )
40,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 5,00 DKK
ekskl. levering
Lager: På lager
0 anmeldelser
Model/varenr.: REGLFOLD