Med et Bach batteri til din kabinescooter får du den lynhurtige opladningstid på kun 4 timer, og efter en opladning kan din lille elbil køre hele 210 km!

Det er unik kvalitet, der kan afføde livsglæde.

 

Bach batteripakken har vi selv udviklet for at gøre vores Bach Delux til kabinescooteren med det batteri, der kan præstere allerbedst i forhold til køretøjet. Batteripakken består af litium batterier (også kaldet S batterier).

Litium er et dyrt materiale. De billigere litiumbatterier, som findes på markedet, indeholder tilsætningsstoffer. Tilsætningsstofferne betyder at batterierne kan blive billigere, men de gør også, at batterierne bliver af dårligere kvalitet.

 

Bach Delux er nok landets dyreste kabinescooter, men det er batteriet, der gør forskellen.

En kabinescooter kan kun levere det, dens batteribank indeholder. Det hjælper altså ikke noget at have en dyr og fancy scooter, hvis batteriets kvalitet ikke er god. Med et Bach batteri får du opladningstid og rækkevidde i topkvalitet.

 

Ved første øjekast virker blybatterier som en billig løsning, men herunder kan du læse om, hvorfor de hverken er økonomiske for pengepungen, miljøet eller din tid.

Bliv klogere på bly batterier og lithium batterier:

 

Lithium batteri

Billig teknik har medført en køb og smid ud tendens, men hos kabinescooter.dk er vi fortalere for at spare sammen og købe et produkt af en høj kvalitet, som kan bringe livsnydelse i mange år.

Når det gælder lithium batterier, markedsføres de ofte med navne, som afspejler deres kemiske formel. Det har været en kamp at få selve batteriprisen ned på et niveau, hvor folk har råd til at købe denne løsning. Mange af de batterier, som er kommet frem i den kamp, er sammensætninger af alternativer til litium. Litium er et grundstof.

 

Lithium batterier er den mest bæredygtige løsning til din kabinescooter. Faktisk holder litium batterier typisk hele køretøjets levetid.

Ved denne batteritype er det muligt udskifte de komponenter, som går i stykker, hvormed reparationen bliver billig i forhold til at udskifte hele batteriet, som det er nødvendigt ved blybatterier.

I stedet for at købe en mekanisk bil med forbrændingsmotor og mange stempler, som er proppet med elektronisk udstyr for at få det hele til at virke, så giver det bare rigtig god mening at købe en elbil fra starten. En lille el bil som vores Bach Delux er bygget af langt færre komponenter. Dermed slipper du for at betale for alle de dyre dele, som en bil med forbrændingsmotor er bygget af. Du sparer penge og du sparer på dit CO2 fodspor, både når det gælder produktion og brug.

 

Bly batteri 

Kært barn har mange navne, ”Start & stop batteri,” ”AGM batteri,” ”GEL batteri,” ”Startbatteri” er alle betegnelser for, det man kalder ”bly batterier.”

De er billige i nypris, men de taber hurtigt spændingen, og de har lang opladningstid.

 

Konsekvensen af at serieforbinde 5 12v batterier til et 60v system og benytte en 60 volt lader er, at batteriet i midten aldrig bliver ladet helt op eller afladet helt. De to yderste batterier vil blive belastet unødvendigt hårdt, da et af disse to batterier altid vil blive ladet helt op og afladet, når køretøjet skal køre eller sætte i gang, og fordi de har en startstrøm, som kan være 3 gange så stor som det normale forbrug. De 5 batterier vil derfor slides vidt forskelligt, og de vil typisk kun holde 2-3 år, før du må overveje en udskiftning.

Bly batterier mister en stor del af kapaciteten om vinteren, når temperaturen falder. En tommelfingerregel er, at i Danmark om vinteren skal du forvente en forringelse af blybatteriernes kapacitet på helt op til 20-30%. Hvis batterierne t i forvejen er slidte efter et par års brug, kan det hurtig blive til en kort køretur.

Blybatterier er dyre i det lange løb, for du kan ikke reparere på dem. Hvis batterierne har mister 30% kapacitet, og du ikke kan køre den rækkevidde, som du plejer at kunne på en opladning, så er det tid til at erstatte batterierne. Typisk holder blybatterier kun et par år. De er således hverken økonomiske for pengepungen eller miljøet.

 

Det er absolut billigst at reparere et litiumbatteri, end det er at købe nye blybatterier, selvom blybatterier er billige i ny pris.

 

Typiske fejl i Batteri installation parallelle og serie

Billede leveret af Palby katalog.

Populær
-13%
35,00 DKK  m/Moms
( 28,00 DKK  u/Moms )
40,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 5,00 DKK
ekskl. levering
Lager: På lager
0 anmeldelser
Model/varenr.: REGLFOLD