Vi bestræber os på, at vores Bach Delux 26 skal være den bedste på markedet, både hvad angår sikkerhed, kvalitet og tryghed.

 

Bach Delux 26 er en kabinescooter, som er bygget specielt til at overholde de danske sikkerheds- og kvalitetskrav samt den danske lovgivning.

Vi fra kabinescooter.dk har designet kabinescooteren med fokus på danske behov.

 

Kabinescootere må køres uden bilkørekort, hvormed alle fra ung til gammel kan nyde godt af dem. Da de har indlagt varme, er de behagelige at køre i, selv når det regner og sner.

 

Selve komponenterne til Bach Delux bliver produceret mange forskellige steder over hele verden. Vores samlefabrik ligger i Asien sammen med de almindelige elcykel- og cykelsamlefabrikker.

Når vores kabinescootere ankommer til Europa, gennemfører specialister på området en streng sikkerheds- og kvalitetskontrol af dem. Hver eneste Bach Delux køretøj får noteret et serienummer og bliver gennemgået punkt for punkt - 208 punkter, inden de kommer videre ud til forhandlerne og kunderne. Dette er med til at sikre, at Bach Delux køretøjerne er blandt de bedste kabinescooter, som findes på det danske marked.

 

Her kan du læse mere om historien bag Bach Delux kabinescooterne og kabinescooter.dk.

 

Populær
-13%
35,00 DKK  m/Moms
( 28,00 DKK  u/Moms )
40,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 5,00 DKK
ekskl. levering
Lager: På lager
0 anmeldelser
Model/varenr.: REGLFOLD