Velkommen til vidensportalen på Kabinescooter.dk

For at hjælpe dig bedst muligt til selvbetjening, har vi samlet en række links til nyttige artikler og formularer.

Kabinescooter.dk hylder fremtiden

En af de vigtigste grundsten for Kabinescooter.dk er at, sikre at alle har en mulighed for at være mobile og kunne bevæge sig rundt. Dette er modellen Bach Delux 26 et levende bevis på. Bach Delux 26 er kommet på markedet for at sikre netop dette til forbrugeren.

 

Frihed – ung som gammel
Hos kabinescooter.dk sikrer vi, at unge kan få deres frihed til at komme rundt til venner, familie og aktiviteter. Uden altid at have behov for, at forældrene skal køre dem. Dette giver både den unge mulighed for at selv bevæge sig rundt i hverdagen, og forældrene en stor frihed, da de ikke længere skal fragte børn/unge fra den ene aktivitet til den anden. Dette er en stor stressfaktor hos mange familier, som skal have en hverdag til at hænge sammen. Kabinescooteren må nemlig allerede køres som 15- årige, med et gyldigt knallert kørekort. Kabinescooteren sikrer også at ældre mennesker har muligheden for at bevæge sig rundt, hvis bilen ikke længere er en mulighed. I en Bach Delux 26 kan man sidde 2, hvilket vil sige at man f.eks. kan have sin kone/mand eller barnebarn med. Dette sikrer friheden hos ældre som godt kan føle sig bundet fast til hjemmet, når de mister deres kørekort eller ikke længere har lyst til at køre bil. I Bach Delux 26 er der også plads til at have baggage på bagsædet, som også gør indkøb og andre ærinder muligt.

 

Elektrisk og innovativ
Kabinescooteren Bach Delux 26 er 100 % elektrisk og skånsom mod miljøet. Selvom kabinescooteren er 100 % elektrisk, har den stadig en rækkevidde på op til 210 km og en hastighed på 30 km/t, hvilket gør hverdags mål i byen til intet problem. Fremover vil der være flere og flere storbyer, som begynder at indføre regler om hvorvidt det er tilladt, at køre med bil inde i byerne. Derfor er det vigtigt allerede nu at begynde og lede efter alternativer, som kan gøre hverdagen nemmere og grønnere. Samtidig er kabinescooteren med sin unikke indretning og funktioner, et af de mest innovative produkter på markedet. Bach Delux 26 er en af frontløberne på det elektriske kabinescooter marked, og vi tør tage chancen mod en grønnere fremtid.

 

Design og sikkerhed i højsædet
Hos kabinescooter.dk er design processen på vores Bach Delux 26, en meget vigtig del af produktudviklingen. Kabinescooteren har tidligere haft et ry for ikke at være moderne og smarte, dette har vi ændret på med vores modeller. Hver eneste detalje er gennemtænkt og gennemgået et utal af gange. Dette er med til at sikre det unikke design, som gør netop vores produkt letgenkendeligt og appellerende til mange brugere. Når vi har planlagt designet, skulle det ikke blot være smart, det skulle også være brugervenligt og sikre brugeren den bedste oplevelse af produktet. Dette har vi blandt andet gjort ved hjælp af store døre, som gør det yderst nemt at komme ind og ud af vores Bach Delux 26, selvom man skulle have bevægelighedsbesvær. Bach Delux 26, er også en af de sikreste kabinescootere på markedet. Dette skyldes den kraftige stålramme, som fungere ligesom et sikkerheds stålbur i en racerbil. Derudover er udsynet i kabinescooteren stort og nemt at overskue alle vinkler og hjørner. Kabinescooteren bliver produceret i Kina, hvor der bliver lavet fast opsyn med fabrikken. Derefter bliver produktet samlet af vores team i Danmark, som derfor sikrer den højeste kvalitet af produktet.


Lavet til byen
De formidable køregenskaber og kabinescooterens størrelse, gør at den er bygget til kørsel i byen. Parkering bliver ikke længere et problem, da kabinescooteren er indregistreret som en knallert. Derudover kører den på cykelstien eller i kanten af vejen, hvilket gør at du højst sandsynligt kommer hurtigere frem i myldretiden. Kabinescooteren kan lades i et normalt stik, derfor kan den lades på arbejde. Så du altid kan være på farten, når det passer netop dig. Derudover bliver der flere og flere byer med forbud mod benzin og diesel, dette skyldes ønsket om at sænke CO2 udslippet og gøre byen grønnere. Dette er med til at gøre en kabinescooter meget mere attraktiv. Konceptet som er bygget til at bevæge sig i byen, bliver blot underbygget af at der er plads til 2 personer i kabinescooteren. Dette er med til at gøre den mindst ligeså attraktiv som en micro-bil.

 

Kabinescooterens historie
Kabinescooteren gjorde sit indtog i 1950’erne. Dengang blev kabinescooteren bygget for at hjælpe krigsinvalider efter anden verdenskrig. I 1950 og 60’erne havde sin storhedstid i blandt andet, Tyskland og England. Kabinescooteren blev brugt som et billigt alternativ til biler, men da velstanden steg i 60’erne, blev interessen for store biler større. Men nu er kabinescooteren ved at gøre deres indtog på markedet igen. Denne gang som et grønt alternativ på el, som skal være med til at gøre din hverdag nemmere. Inden for de seneste få år, har udviklingen på kabinescooter været hastig. Flere og flere får nu øjnene op for, hvor godt et alternativ til bilen en kabinescooter kan være. Især familier som har en minibil – kan især drage fordel ved at investere i en kabinescooter.

 

Vælg en kategori herunder for at komme videre:


Populære genveje

Bestil katalog - Garantiaktivering - Book en prøvetur - Regler og lovgivning

Model/varenr.: BACHKATALOG
1 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide om den 3-hjulede BACH delux 26.

Til dig uden kørekort til bil, som gerne vil have den bedste godkendte kabinescooter på markedet.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Populær
Nyhed
Model/varenr.: HCBACHKATALOG
0 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide BACH's handicapvenlige modeller med enten 3 eller 4 hjul.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: BACHMANUAL
0 anmeldelser

Når du får leveret en fabriksny BACH kabinescooter, følger Service- og instruktionsbogen med.

OBS: Billeder og tekst må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

 

Digital version:

Ønsker du en digital version af Service- og instruktionsbogen, så send en mail til info@kabinescooter.dk med navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, mail og stelnummeret på dit køretøj.

75,00 DKK  m/Moms
( 60,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
0 anmeldelser

Overvejer du at købe en kabinescooter?

Book en prøvetur hos din lokale forhandler helt gratis.

Klik for at booke en prøvetur

Ring for pris
30742743

Model/varenr.: BACAHKATALOG
0 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide om den 4-hjulede BACH 27.

Til dig som gerne vil have den bedste godkendte kabinescooter på markedet.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
0 anmeldelser

Blanket til ansøgning om tilladelse til registrering / omregistrering af Kabinescooter.

 

Fysisk blanket

Ring for pris
30742743

Model/varenr.: DREJSAEDE
1 anmeldelser

Et drejesæde monteret i en BACH Kabinescooter giver dig en utrolig fleksibilitet, uanset om du bare ønsker mere komfort eller hvis du er handicappet, sidder i rullestol eller har behov for en ekstra hjælp i hverdagen.

 

HMI-nr. 109049

læs mere og ansøg om bevilling fra kommunen her.

 

Kontakt os på telefon for at lave en aftale herom. tel: +45 30 742 743

48.175,00 DKK  m/Moms
( 38.540,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: HC27A85HC
2 anmeldelser

4 hjulet kabinescooter til 1 person. Kører 15 km/t. Ingen krav om kørekort. 

Henvender sig til handicappede og gangbesværede personer. Indrettet med det kendte Turny Evo drejesæde, som kan hente kørestolsbrugeren uden for køretøjet. Modellen er designet med 2kw oliefyr som standard for at sikre konstant opvarmning af kabinen.

 

indeholder:

HANDICAPSCOOTER BACH 27 HC

ELEKTRISK DREJESÆDE INCL. FABRIKSMONTERING I BACH KABINESCOOTER

HEKTER - OLIEFYR (2 KW) INCL. MONTERINGSSÆT TIL BACH KABINESCOOTER

MONTERING AF OLIEFYR

 

HMI-nr. 113200

læs mere og ansøg om bevilling fra kommunen her.

125.665,00 DKK  m/Moms
( 100.532,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 3AARS
0 anmeldelser

3 års Tryghedsaftale
Vi står inde for produktkvaliteten på vores køretøjer. Du har derfor mulighed for at tilkøbe 3 års Tryghedsaftale.
Med 3 års Tryghedsaftale får du en større tryghed i hverdagen, idet du kender dine udgifter til vedligeholdelse. Garantiordningen er også medvirkende til en større gensalgsværdi, idet den følger scooteren.

Tryghedsaftalen betinges af, at alle de af fabrikken foreskrevne serviceintervaller overholdes inden for de anbefalede kilometer og/eller tidsfrister. Disse er beskrevet i køretøjets instruktions og servicebog.

BEMÆRK at 3 års Tryghedsaftale kan kun bestilles i forbindelse med et nyt køretøj eller ved 300km gratis eftersyn. her efter kan den ikke tilkøbes på et senere tidspunkt.

Kunne du være interesseret i :

Vejhjælp til din kabinescooter så Klik her

Service aftale til din kabinescooter så Klik her

999,00 DKK  m/Moms
( 799,20 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: SER1
0 anmeldelser

Skal tilmeldes senest 14dage efter køb af BACH kabinescooter.

 

Skal tilmeldes automatisk betaling. bliver opkrævet hver d. første bank dag i mdr.

Gælder max 25.000kr på 2år

Mindstepris (6 mdr): 1.494,- kr.

14 dages fortrydelsesret, på alle abonnement og service aftaler

Pris fra
249,00 DKK  m/Moms
( 199,20 DKK  u/Moms )
ekskl. levering