Bach kabinescooterMikrobilen med stålbur som en rallybil

Når vi siger, at vi står for kvalitet og livsglæde, tænker vi selvfølgelig også på sikkerhed og tryghed.

Bach kabinescooter tager sig ikke ud af meget på vejene, MEN den er stærk i sit design.

Tryghed giver livsglæde, så for at du kan føle dig tryg i en Bach kabinescooter, har vi designet bilen med et indre stålbur i topkvalitet. Stålburet fungerer på samme måde som opbygningen, der laves i racerbiler, der sørger for, at bilisten ikke bliver mast, hvis der sker en ulykke.

 

5 grunde til at en Bach kabinescooter giver top sikkerhed i trafikken

  • Kabinescooterens størrelse og jernbur gør, at den ikke krøller sig sammen ved trafikuheld
  • Kabinescooterens lethed gør, at den ikke laver så store skader, hvis den kører ind i noget
  • Kabinescooteren kan blive slynget langt hen ad vejen før den evt. vælter rundt
  • Med en Bach kabinescooter kan du handle hurtigt
  • Se og bliv set takket være 2 store LED forlygter og en bremselygte bagtil

Gør et sikkert køb!

Find din lokale Bach forhandler her.

 

              

 

 

 

 

 

 

 

Kabinescooterens jernbur giver top sikkerhed som i en rallybil

En Bach kabinescooter vejer 270 Kg, og dens lille størrelse gør, at bilen ikke krøller sig sammen, hvis den skulle komme ud for et trafikuheld. Der er en kæmpe forskel mellem mikrobiler og andre biler i sikkerhedsdesign, når mikro elbilen ikke vejer mere i sig selv. Kabinescooteren kan blive slynget langt hen ad vejen, før den vælter rundt, og vælter den, så er det stadig kun ABS-plastikken, som tager alvorlig skade. Jernburet i mikrobilen gør, at taget ikke klapper sammen om føreren. Måske har du set Falcks personale klippe trafikofre ud af et biltag. Det vil aldrig ske med en kabinescooter. Kommer en kabinescooter ud for uheld, vil en af de to store døre altid kunne rykkes op, fordi køretøjet ikke klapper sammen. Se billedet herunder eller se flere tegninger over de tekniske specifikationer her.

Kabinescooterens vægt mindsker skader på andre 

Den tilladte totalvægt for en kabinescooter inklusiv fører og passager er 515 Kg. En stor del af det, som får en bil til at veje meget, er alt det stål, som den er bygget sammen af. Bach el kabinescootere samles ud fra en ny slags bilopbygning med langt færre komponenter end en almindelig bil. Det vil sige, hvis kabinescooteren kører ind i noget, så laver den ikke nær så stor skade som en tung bil.

     

 

Hurtig handlekraft

El kabinescooterens hurtige acceleration gør, at du ikke skal bruge tid på manuelt gearskift.

Automatgearet har to indstillinger, som handler så hurtigt som din hånd: Frem og bak.

Den kraftfulde motor på 60 Volt får power direkte fra køretøjets computer – også kaldet “Controlleren,” hvor alt elektricitet er samlet og styres fra.

Den hurtige acceleration, kombineret med Bach’ kraftige bremser, medfører at du lettere kan undgå et muligt sammenstød. Bremserne i en Bach Deluxe er opbygget sådan, at de virker uafhængigt af hinanden.

Dermed har du to bremsesystemer til rådighed, hvis uheldet skulle være ude, og du skal lave en nødopbremsning, og det ene bremsesystem svigter. Nogle af vores modeller har også installeret en ekstra parkeringsbremse.

 

Se og bliv set

2 store LED forlygter, som kan lyse vejen godt op selv om aftenen, giver dig mulighed for at se langt og selv blive set.

Bremselygten sidder højt over bagruden, så bagvedkørende kan se, når du bremser op.

El scooterens sidespejle hjælper dig med orientere dig til siderne og have overblik over dine medtrafikanter.

Kombineret med vores bakspejl får du det fulde overblik rundt i alle ruderne i kabinen.

Stelnummer og nummerpladenummer

Køretøjet er indregistreret på samme måde som en almindelig bil. Det gør det nemt for forsikringsselskabet at tage sig af skader og forsikringssager mellem to køretøjer. Kabinescooterens nummerplade, sidder bag på køretøjet. Stelnummeret finder du i stellet. Det er et 17-cifret nummer, som indeholder koder om årgang, produktionsnummer mm.

Nummerpladen og stelnummeret bruges i forbindelse med skat, motorcenter og indregistrering. Ved hjælp af de to numre kan forsikringsselskaber slå bilen op i deres system, finde ejeren og ordne forsikringsdækningen af en eventuel værkstedsregning eller et nyt køretøj.

Ved tyveri kan du anmelde køretøjet stjålet hos politiet. I den forbindelse er nummerpladenummeret og stelnummeret ideelle kendetegn. Du kan desuden bruge de to numre til at kontrollere, når du handler brugte kabinescootere privat.

 

Handlekraftigt styr

Kabinescooterens styr er som styret på en cykel eller motorcykel. Styret gør, at du hurtigt kan dreje dig ud af en farlig situation, 36 grader til hver side. Sammen med den hurtige acceleration, fra el-motoren, giver det dig mulighed for at reagere hurtigt.

 

 

Klik her for at læse en casestory fra Aarhus, hvor en Bach kabinescooter blev påkørt af en personbil.

Eller tag din del af ansvaret i trafikken ved orientere dig i færdselsloven her

Gør et sikkert køb! Book en prøvetur her.

Populær
-13%
35,00 DKK  m/Moms
( 28,00 DKK  u/Moms )
40,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 5,00 DKK
ekskl. levering
Lager: På lager
0 anmeldelser
Model/varenr.: REGLFOLD