Ønsker du at se og prøve en kabinescooter inden du beslutter dig. Så kan en bookning af en prøve tur på privat adressen være en god løsning, for dig der ikke selv har mulighed for at komme hen til den lokale forhandler. 

Dig som ældre eller uden kørekort.

Vi tilbyder du helt gratis kan få en fremvisning og prøvetur af BACH kabinescooter på din privat adresse.

Normalpris for fremvisning på privat adresse for folk med kørekort. 495kr Opkræves kun hvis ikke man beslutter sig for at købe en kabinescooter efterfølgende.

Når du bestiller en fremvisning oplyser du din adresse til os så vi kan finde en mand i nærheden til at komme og besøge dig. Vi ringer forinden og aftaler de nærmere detaljer omkring tidspunkt for fremvisning og tager en generel snak om kabinescootere med dig så alle dine spørgsmål og tanker kan blive drøftet så du er sikker inden du tager en beslutning.

Forespørg prøvetur
Lokation for prøvetur*
 
Jeg har læst og accepterer betingelserne*

*Betingelser: Ved udfyldning accepterer du betingelserne og accepterer, at Kabinescooter.dk må kontakte dig omkring din prøvetur, samt generel markedsføring pr. mail og telefon og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

 
Model/varenr.: BACHKATALOG
1 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide om den 3-hjulede BACH delux 26.

Til dig uden kørekort til bil, som gerne vil have den bedste godkendte kabinescooter på markedet.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: BACAHKATALOG
0 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide om den 4-hjulede BACH 27.

Til dig som gerne vil have den bedste godkendte kabinescooter på markedet.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
0 anmeldelser

Overvejer du at købe en kabinescooter?

Book en prøvetur hos din lokale forhandler helt gratis.

Klik for at booke en prøvetur

Ring for pris
30742743

Model/varenr.: UDDAG
1 anmeldelser

Den perfekte måde at blive fortrolig med køretøjet.

 

Vi oplever desværre at det offentlige ikke har inddraget 3 hjulet scootere i deres undervisningsmateriale og der derfor kan være svart at finde ud af regler og hvor og hvordan man skal køre.

Dette er ikke et kørekort eller knallertbevis. men en undervisningsdag hvor du kan lære at blive dus med køretøjet.

Køreundervisning kan bestilles hvis du har et køretøj af alle mærker du gerne vil have undervisning i at bruge eller du gerne vil låne et køretøj af os du kan prøve at få undervisning i og se om du kan bruge inden du tager stilling til om en kabinescooter er noget for dig.

Er du pårørende eller sags behandler til en ældre/handicappet person og gerne vil have en professionel vurdering inden i tager beslutning om det er en god ide at anskaffe sig et køretøj er denne mulighed for dig. 

Undervisningen tager typisk hele formiddagen og eftermiddagen kun afbrudt af en halv times pause kl 12 og afholdes på din hjemmeadresse i vante omgivelser så du føler dig tryg.

Der vil blive taget udgangspunkt i dig og dine behov, undevisningen forgår typisk på den måde at formiddagen bruges til teori og eftermiddagen er det praktisk. trænger du til teori så bruger vi mest tid på den del, eller omvendt. det kan vi tilpasse så det passer til dig. det vigtigste er du lære det du trænger til og bliver god til det.

Viser det sig du ikke er i stand til at lære at køre på en undervisningsdag, kan du bestille en mere, typisk et par uger senere. eller hvis vi vurdere du er forlangt fra at kunne lære at køre og færdes sikkert i trafikken vil du få det ærligt afvide. Vi har erfaring fra mange undervisninger så vi kan sagtens spotte hvis det er umuligt for dig at lære eller hvad der så eventuelt skal til for det måske lykkedes.

 

Ved bestilling af denne ydelse vil du blive kontaktet af den lokale forhandler på telefon eller mail for at aftale en dato.

 

3.995,00 DKK  m/Moms
( 3.196,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering