Køreundervisning i kabinescooter

Populær

Den perfekte måde at blive fortrolig med køretøjet.

 

Vi oplever desværre at det offentlige ikke har inddraget 3 hjulet scootere i deres undervisningsmateriale og der derfor kan være svart at finde ud af regler og hvor og hvordan man skal køre.

Dette er ikke et kørekort eller knallertbevis. men en undervisningsdag hvor du kan lære at blive dus med køretøjet.

Køreundervisning kan bestilles hvis du har et køretøj af alle mærker du gerne vil have undervisning i at bruge eller du gerne vil låne et køretøj af os du kan prøve at få undervisning i og se om du kan bruge inden du tager stilling til om en kabinescooter er noget for dig.

Er du pårørende eller sags behandler til en ældre/handicappet person og gerne vil have en professionel vurdering inden i tager beslutning om det er en god ide at anskaffe sig et køretøj er denne mulighed for dig. 

Undervisningen tager typisk hele formiddagen og eftermiddagen kun afbrudt af en halv times pause kl 12 og afholdes på din hjemmeadresse i vante omgivelser så du føler dig tryg.

Der vil blive taget udgangspunkt i dig og dine behov, undevisningen forgår typisk på den måde at formiddagen bruges til teori og eftermiddagen er det praktisk. trænger du til teori så bruger vi mest tid på den del, eller omvendt. det kan vi tilpasse så det passer til dig. det vigtigste er du lære det du trænger til og bliver god til det.

Viser det sig du ikke er i stand til at lære at køre på en undervisningsdag, kan du bestille en mere, typisk et par uger senere. eller hvis vi vurdere du er forlangt fra at kunne lære at køre og færdes sikkert i trafikken vil du få det ærligt afvide. Vi har erfaring fra mange undervisninger så vi kan sagtens spotte hvis det er umuligt for dig at lære eller hvad der så eventuelt skal til for det måske lykkedes.

 

Ved bestilling af denne ydelse vil du blive kontaktet af den lokale forhandler på telefon eller mail for at aftale en dato.

 

Model/varenr.: UDDAG
Lager:
3.995,00 DKK  m/Moms
( 3.196,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
29/09/2020

dejlig rolig og proffesolen mand der satte sig ind i mine udfordringer og var god til at lære fra sig. Rigtig positiv oplevelse må jeg sige.

Tilføj anmeldelse:
Husk også