Elektrisk drejesæde inkl. fabriksmontering

Et drejesæde monteret i en BACH Kabinescooter giver dig en utrolig fleksibilitet, uanset om du bare ønsker mere komfort eller hvis du er handicappet, sidder i rullestol eller har behov for en ekstra hjælp i hverdagen.

 

HMI-nr. 109049

læs mere og ansøg om bevilling fra kommunen her.

 

Kontakt os på telefon for at lave en aftale herom. tel: +45 30 742 743

Model/varenr.: DREJSAEDE
Lager:
62.822,50 DKK  m/Moms
( 50.258,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
28/04/2020

En rigtig billig løsning i stedet for alm. handicap bil som koster 2-2500kr pr. mdr at holde kørende bil brændstof, forsikring, reparation osv... Denne Elektriske scooter med handicap sæde som kan dreje ud og hente kørestols brugeren opfylder de samme behov og koster en tiene del at holde kørende i drift omkostninger. Og det kan mærkes når man kun får pension

Tilføj anmeldelse:
Husk også

HMI-nr 109049 - Special konstrueret drejesæde til BACH kabinescooteren

Et drejesæde monteret kabinescooteren fra BACH giver en utrolig fleksibilitet til brugeren. Om man bare ønsker mere komfort og hjælp i dagligdagen. Eller man er handicappet og sidder i rullestol. Kan det være en god ide at anskaffe sig et drejesæde til sin kabinescooter.

Drejesædet gør det utrolig nemt at komme ind i kabinen for ALLE. Det findes i flere sædetyper og polstringer og kan special laves til netop dine behov.

Drejesædet installeres altid af professionelle uddannede fagfolk der giver garanti for deres arbejde, ofte i samarbejde med kommuner, handicaporganisationer og personlige rådgivere, som alle hjælper med at afdække det konkrete behov for borgeren, så den rigtige løsning bliver fundet.

Alt efter om drejesædet vurderes som et hjælpemiddel eller forbrugsgode er der forskellige muligheder for bevilling af økonomisk støtte til kabinescooteren eller indretningen. Det er altid den enkeltes personsag, som afgør om man er berettiget til økonomisk støtte eller ej.

Vi anbefaler altid, at hvis du har en kronisk sygdom som gør, at du har behov for et drejesæde for at kan bruge kabinescooteren, så kontakt os på telefon:
30 742 743 for at få rådgivning inden du bestiller.

Vi er at finde på HMI Basen Se her.

Bemærk, at prisen på denne vare er estimeret ud fra et std. sæde inkl. montering og konsol. (Kan ikke bestilles af private på webshoppen).

Sædeløsninger er individuelle og designet til at imødekomme borgerens specielle behov.Kontakt os på telefon for at lave en aftale herom. tel: +45 30 742 743

spacer