Kabinescooter Bach Delux 26 incl. Batteri S200

Bach Delux 26 er en serie af kabinescootere med den anerkendte S lithium batteripakke, som har længere levetid end blybatteriet A85.

BACH delux 26 kører 30 km/t, har 3 hjul og plads til 2 personer, fås i 4 farver (metallic dark grey/metallic dark blue/metallic dark red/white) og er spækket med lækkert fabriksmonteret ekstraudstyr, ligesom det også er muligt at tilkøbe yderligere ekstraudstyr. Den koster omkring 12 øre pr. km. og kan oplades i en almindelig 220V stikkontakt. 

Er du født før 1996, er der intet krav om kørekort. Er du mellem 15-18 år, skal du have et lille knallertkørekort. Læs mere om lovgivningen her.

BACH delux fås med 5 forskellige batteripakker, som hver har forskellig rækkevidde på en fuld opladning:

- S90: omkring 55 km

- S100: omkring 90 km

- S125: omkring 115 km

- S200: omkring 155 km

- S400: omkring 210 km

 

Standardudstyr (se længere beskrivelse nedenunder)

- Display, der fungerer som både speedometer og bakkamera

- Elektrisk kabinevarmer

- 12V cigartænderstik

- Komfortabelt og justerbart sæde

- Musikafspiller med kortlæser og USB

- Elektriske sideruder

- Rummelige handskerum og sidelommer

- Fjernbetjent centrallås

- Vinduesvisker 

- Soltag og bagrude, hvor begge kan åbnes

- Bagsæde

 

Se Manual Se Katalog

Bestil gratis katalog Book en prøvetur

 

HMI-nr. 131117

læs mere og ansøg om bevilling fra kommunen her.

Model/varenr.: BD26RS200
Metallic Dark Red
Metallic Dark Red
Metallic Dark Blue
Metallic Dark Blue
Silk White
Silk White
Metallic Dark Grey
Metallic Dark Grey
Matt Black
Matt Black
Lager:
92.895,00 DKK  m/Moms
( 74.316,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
28/12/2019

Utrolig praktisk og tiltalende utseende. Skulle gjerne hatt en slik, men vi får se.

Tilføj anmeldelse:
Husk også

Soltag og bagrude til udluftning

Om sommeren kan du åbne soltaget og få en blid luftgennemstrømning rundt i hele kabinen med minimal støj fra andre trafikanter. På en rigtig varm sommerdag kan du samtidig åbne bagruden for at få gennemtræk rundt i hele kabinen. 

Elektrisk koldlufts- og varmeblæser

Den elektriske koldluftsblæser giver luft op på forruden. Om vinteren kan du fjerne is og dug på forruden samt holde varme i kabinen med den elektriske varmeblæser. OBS: Kører du med tændt varmeblæser, må reduceret kørelængde forventes.

Farvedisplay

I det indbyggede farvedisplay kan du følge med i hastighed, distance, batterikapacitet og temperatur. Displayet fungerer samtidig som bakkamera.

Automatgear - kør nemt frem og tilbage

I stedet for en gearstang er det via en knap på styret, at du vælger, om du vil køre fremad eller bakke. Når du bakker, kører kabinescooteren max 5 km/t. Displayet fungerer samtidig som bakkamera med indbygget afstandsmåler, når du sætter i bakgear.

Fjernbetjent centrallås

Med den fjernbetjente centrallås kan du på afstand både låse og låse op.

12V udtag

Med et 12V udtag kan du tilslutte fx GPS, luftpumpe, adapter til opladning eller andet udstyr.

Rummelige handskerum og sidelommer i begge sider

På hver side af radioen finder du et rummeligt og dybt handskerum, hvor dine ting vil blive liggende selv ved kørsel på ujævnt terræn. Der er også store handskerum i begge sidedøre.

Sidespejle

Sidespejlene hjælper dig med orienteringen i trafikken og med at se de andre trafikanter.

Indbygget lys

Det indbyggede kabinelys hjælper dig, så du kan orientere dig i kabinen, når det er mørkt og fx finde nøglehullet. 

Opladning og batteri

Kabinescooteren oplades med et ladekabel, som i den ene ende er et stik til en elbil og i den anden ende et almindeligt stik, der passer i dit 220V stik. Du behøver med andre ord ikke en speciel lader i hjemmet, eller hvor du ellers ønsker at oplade din kabinescooter. Hvis man går ud fra, at 1Kw koster 2,50 kr., så vil det med andre ord kun koste 6-28 kr. for en fuld opladning af denne kabinescooter. 

Når du har haft din kabinescooter i et stykke tid, lærer du, hvor langt du kan køre på en fuld opladning, og du vil kunne planlægge din tur efter det, hvis du får behov for opladning undervejs. Hvis dit kørselsbehov er større, end batteriet tillader, er det let at opgradere til et større batteri. Vi har en batteripakke, som kan køre op til 210 km på en fuld opladning. Vi har derfor præcis det batteri, der passer til dig og dine behov. Lithium-batterier kan tåle sjatladning, frost ned til -20 grader og kan holde til ikke at blive ladet op i 6 mdr. uden at tage skade. 

Er batteriet kørt helt fladt, tager det 4-8 timer, inden det igen er fuldt opladet. De første 75 % tager 25 % af tiden, og den sidste del af opladningen tager 75 % af tiden. Du kan hurtigt få masse strøm på et lithium-batteri, men for at opnå en opladning på 100 % skal laderen arbejde lidt mere for det og lave en kontrolleret opladning med lav Ah. Hvis du skulle få en skade på batteriet, kan vi reparere på batteriet i stedet for at foretage en dyr udskiftning.

Kraftige LED-lygter for og bag

De kraftige LED-forlygter bruger ikke særlig meget strøm, men giver alligevel et skarpt lys, som kan indstilles som både kort og langt lys. Baglygterne giver også et kraftigt lys og dermed et  kraftigt stopsignal til bagvedkørende ved opbremsning. 

Hill Hold Assistent 

BACH modeller har Hill Hold Assistent, så køretøjet ikke ruller baglæns, hvis du holder på en bakke og skal køre derfra.

Vinduesvisker

Kabinescooteren har en vinduesvisker til regnfulde dage.

Elektriske sideruder

Med de elektriske sideruder kan du nemt få luftet ud og få frisk luft ind i kabinen.

Musikafspiller med kortlæser og USB

Køretøjets har en musikafspiller med indbygget kortlæser og USB port.

Indstilleligt førersæde, rygstøtte og nakkestøtte

Førersædet, rygstøtten og nakkestøtten kan indstilles efter dine behov, så du sidder behageligt. 

Gode sikkerhedsseler

En 3-punktssele på førersædet og en 2-punktssele på bagsædet giver tryghed under kørslen.

Hydrauliske bremser med parkeringslås

Der er installeret 2 uafhængige hydrauliske bremsesystemer, som er selvjusterende og har bremseforstærker. Bremsen i venstre side er bagbremsen, som er den bremse, man oftest bruger. I højre side er forbremsen, som får køretøjet til hurtigt at bremse ved fx nødopbremsning. I hvert bremsesystem er der en parkeringslås, som man kan slå til og dermed sikre sig, at køretøjet ikke ruller ved parkering eller ved ind- og udstigning. 

Kraftigt profiljern i kabinen giver høj sikkerhed

Rundt i hele kabinen er der kraftigt profiljern, som fungerer på samme måde som i en rallybil og sikrer,  kabinen ikke krøller sammen ved kollision. Du sidder med andre ord i et kraftig stålbur, hvor du vil være i sikkerhed, hvis der skulle ske ulykker. 

Økonomiske fordele

Faste udgifter i forhold til forsikring, afgift, service m.v. er ikke store på en knallert. Prisen på reservedele er omkring 25 % ift. prisen på reservedele til biler. Der er ingen afgifter, og forsikring koster ca. 850 kr. om året hos fx Købstædernes Forsikring. Prisen for en fuld opladning er som tidligere nævnt 6-28 kr. 

Book en prøvetur hos den nærmeste forhandler i dag og find ud af, om en BACH kabinescooter er noget for dig.

Mål:

Længde: 212cm

Bredde: 112cm

Højde: 163cm