Handicapscooter BACH 27 HC - 15Km/t Incl. Batteri A85

Bach 27 HC er et handicapkøretøj - en 4-hjulet og 100 % elektrisk kabinescooter, som kører 15 km/t. Køretøjet er kun godkendt til 1 person, da det er et handicapkøretøj. Kræver ikke kørekort til bil. Læs mere om lovgivningen her.

BACH 27 HC fås i fire farver (metallic dark grey/metallic dark blue/metallic dark red/white) og er spækket med lækkert fabriksmonteret ekstraudstyr, ligesom det også er muligt at tilkøbe yderligere ekstraudstyr. Den koster omkring 12 øre pr. km. og kan oplades i en almindelig 220V stikkontakt. 

BACH 27 fås med 5 forskellige batteripakker, som hver har forskellig rækkevidde på en fuld opladning:

- A85

- RS90

- RS100

- RS125

- RS200

- RS400

 

Standardudstyr (se længere beskrivelse nedenunder)

- Fodgaspedal og fodbremse 

- Automatgear i form af drejekontakt

- Display, der fungerer som både speedometer og bakkamera

- Elektrisk kabinevarmer

- 12V cigartænderstik

- Komfortabelt og justerbart sæde

- Musikafspiller med kortlæser og USB

- Elektriske sideruder

- Rummelige handskerum og sidelommer

- Fjernbetjent centrallås

- Vinduesvisker og sprinkleranlæg

- Soltag og bagrude, hvor begge kan åbnes

 

HMI-nr. 127016

Læs mere og ansøg om bevilling fra kommunen her.

Model/varenr.: HC27A85
Lager:
70.195,00 DKK  m/Moms
( 56.156,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
05/05/2020

Er utrolig glad for mig BACH 27. I mange år har jeg været på udkig efter en kabinescooter af en god kvalitet. Jeg har haft flere modeller før denne så jeg ved hvad jeg snakker om når jeg siger at BACH 27 er absolut toppen af kransekagen inden for 4 hjulet el scooter

07/01/2021

Hej jeg hedder Lisbeth Nielsen og har fået min BACh 27 HC leveret for 2 mdr siden jeg må sige det er et Rigtig fin køretøj. Jeg bor i Tåstrup og har behov for at komme sikkert ind til min søster på Østerbro og skal handle ind osv... Og det klare den bare så snilt og lydløst. Lækker maskine som kun kan anbefales.

26/02/2021

Jeg er rigtig glad for den frihed jeg har fået i dagligdagen med min bach27 jeg har fået den gemmen århus kommune pga min sygdom. Det var en utrolig lang behandlingstid, fra jeg fik køretøjet afprøvet og fandt ud af den passet til mig til kommunen endelig bevilget den og jeg kunne få den udleveret. Derfor mister den samlet vurdering 1 stjerne. Men køretøjet er bare super lækker og jeg bruger den hver dag.

Tilføj anmeldelse:
Husk også

Længde: 2300mm

Bredde: 1300mm

Højde: 1645mm

Hjulbase: 1610mm

Max stigning: 15%

Spor bredde forhjul: 890mm

Spor bredde baghjul: 960mm

Egen vægt: 325kg

Total vægt: 468kg

Teknisk total vægt: 558kg

Elektrisk opgivet rækkevidde op til: 73km 

Dæk størrelse: 125/65-12 60F

Fælg størelse: 12*3,5

Sikker bælte: JA

Motorstørelse: 2kW

Maks. Hastighed: 15km / h

Kropsmateriale: ABS

Kropsramme: stål

Controller: 24 magnetron

Opladningstid: 8-10 timer

Passager: 1 person inklusive fører

Vinduetype: elektrisk

 

Soltag og bagrude til udluftning

Om sommeren kan du åbne soltaget og få en blid luftgennemstrømning rundt i hele kabinen med minimal støj fra andre trafikanter. På en rigtig varm sommerdag kan du samtidig åbne bagruden for at få gennemtræk rundt i hele kabinen. 

Elektrisk koldlufts- og varmeblæser

Den elektriske koldluftsblæser giver luft op på forruden. Om vinteren kan du fjerne is og dug på forruden samt holde varme i kabinen med den elektriske varmeblæser. OBS: Kører du med tændt varmeblæser, må reduceret kørelængde forventes.

Farvedisplay

I det indbyggede farvedisplay kan du følge med i hastighed, distance, batterikapacitet og temperatur. Displayet fungerer samtidig som bakkamera.

Automatgear - kør nemt frem og tilbage

I stedet for en gearstang er det via en knap, at du vælger, om du vil køre fremad eller bakke. Når du bakker, kører kabinescooteren max 5 km/t. Displayet fungerer samtidig som bakkamera med indbygget afstandsmåler, når du sætter i bakgear.

Fjernbetjent centrallås

Med den fjernbetjente centrallås kan du på afstand både låse og låse op.

12V udtag

Med et 12V udtag kan du tilslutte fx GPS, luftpumpe, adapter til opladning eller andet udstyr.

Rummelige handskerum og sidelommer i begge sider

På hver side af radioen finder du et rummeligt og dybt handskerum, hvor dine ting vil blive liggende selv ved kørsel på ujævnt terræn. Der er også store handskerum i begge sidedøre.

Sidespejle

Sidespejlene hjælper dig med orienteringen i trafikken og med at se de andre trafikanter.

Indbygget lys

Det indbyggede kabinelys hjælper dig, så du kan orientere dig i kabinen, når det er mørkt og fx finde nøglehullet. 

Opladning og batteri

Kabinescooteren oplades med et ladekabel, som i den ene ende er et stik til en elbil og i den anden ende et almindeligt stik, der passer i dit 220V stik. Du behøver med andre ord ikke en speciel lader i hjemmet, eller hvor du ellers ønsker at oplade din kabinescooter. Hvis man går ud fra, at 1Kw koster 2,50 kr., så vil det med andre ord kun koste 9-28 kr. for en fuld opladning af denne kabinescooter. 

Når du har haft din kabinescooter i et stykke tid, lærer du, hvor langt du kan køre på en fuld opladning, og du vil kunne planlægge din tur efter det, hvis du får behov for opladning undervejs. Hvis dit kørselsbehov er større, end batteriet tillader, er det let at opgradere til et større batteri. Vi har en batteripakke, som kan køre op til 210 km på en fuld opladning. Vi har derfor præcis det batteri, der passer til dig og dine behov. Lithium-batterier kan tåle sjatladning, frost ned til -20 grader og kan holde til ikke at blive ladet op i 6 mdr. uden at tage skade. 

Er batteriet kørt helt fladt, tager det 4-8 timer (lithium)/13 timer (bly), inden det igen er fuldt opladet. De første 75 % tager 25 % af tiden, og den sidste del af opladningen tager 75 % af tiden. Du kan hurtigt få masse strøm på et lithium-batteri, men for at opnå en opladning på 100 % skal laderen arbejde lidt mere for det og lave en kontrolleret opladning med lav Ah. Hvis du skulle få en skade på batteriet, kan vi reparere på batteriet i stedet for at foretage en dyr udskiftning.

Kraftige LED-lygter for og bag

De kraftige LED-forlygter bruger ikke særlig meget strøm, men giver alligevel et skarpt lys, som kan indstilles som både kort og langt lys. Baglygterne giver også et kraftigt lys og dermed et  kraftigt stopsignal til bagvedkørende ved opbremsning. 

Hill Hold Assistent 

BACH modeller har Hill Hold Assistent, så køretøjet ikke ruller baglæns, hvis du holder på en bakke og skal køre derfra.

Vinduesvisker

Kabinescooteren har en vinduesvisker til regnfulde dage.

Elektriske sideruder

Med de elektriske sideruder kan du nemt få luftet ud og få frisk luft ind i kabinen.

Musikafspiller med kortlæser og USB

Køretøjets har en musikafspiller med indbygget kortlæser og USB port.

Indstilleligt førersæde, rygstøtte og nakkestøtte

Førersædet, rygstøtten og nakkestøtten kan indstilles efter dine behov, så du sidder behageligt. 

Gode sikkerhedsseler

En 3-punktssele på førersædet og en 2-punktssele på bagsædet giver tryghed under kørslen.

Hydrauliske bremser med parkeringslås

Der er installeret 2 uafhængige hydrauliske bremsesystemer, som er selvjusterende og har bremseforstærker. Bremsen i venstre side er bagbremsen, som er den bremse, man oftest bruger. I højre side er forbremsen, som får køretøjet til hurtigt at bremse ved fx nødopbremsning. I hvert bremsesystem er der en parkeringslås, som man kan slå til og dermed sikre sig, at køretøjet ikke ruller ved parkering eller ved ind- og udstigning. 

Kraftigt profiljern i kabinen giver høj sikkerhed

Rundt i hele kabinen er der kraftigt profiljern, som fungerer på samme måde som i en rallybil og sikrer,  kabinen ikke krøller sammen ved kollision. Du sidder med andre ord i et kraftig stålbur, hvor du vil være i sikkerhed, hvis der skulle ske ulykker. 

Økonomiske fordele

Faste udgifter i forhold til forsikring, afgift, service m.v. er ikke store på en knallert. Prisen på reservedele er omkring 25 % ift. prisen på reservedele til biler. Der er ingen afgifter, og forsikring koster ca. 850 kr om året hos fx Købstædernes Forsikring. Prisen for en fuld opladning er som tidligere nævnt 9-28 kr. 

Book en prøvetur hos den nærmeste forhandler i dag og find ud af, om en BACH kabinescooter er noget for dig.

 

Guide i elektrisk gearvælger

 

Mål skema over køretøj BACH27HC

Bruges til måling af størrelse forhold i de omgivelser køretøjet skal parkeret og sættes til opladning.

Bemærk forskellige længder af lade ledning. 1,5 meter standart. 5 meter ekstra lang tilledning er tilkøb samt 10 meters ladeledning er tilkøb. Se ekstraudstyrsliste her

 

 

 

Indstignings Mål

 

Utroligt stærkt stål profil jern sikre kabinens føre.

 

 

 

LCD Bakkamera og Farve display i et med nem status og indikationsvisning.

 

 

Stor sidedøråbning.

Døråbningsgrader er standart 80 grander, Der kan tilkøbes ekstra land døråbning på 90 grader eller 110 grader til ældre og folk med gang besvær.

 

 

Multifunktions sæde med nakkestøtte

Standart sæde i BACH27HC er monteret på en underversal sædekonsol som kan anvendes til flare sæde typer specielt designet for handicappet.

Se forskellige sædeløsning her eller kontakt vores hotline på 30 742 743

 

Sidespejle montering

Ved special handicap løsninger kan der monteres længere side spejle.

 

 

Funktioner i kabinen

 

 

 

Lygte & refleks mål

 

 

 

Håndbremse system

 

 

 

Hydraulisk bremsesystem

 

 

 

Rat styresystem med udveksling

 

Elektrisk varmesystem