Følg med i aktuelle kampagner og tilbud af kabinescootere på det Danske markedet her på siden.

 

Corona har sat en ny dagsorden, ikke bare os men hele verden. Mere end nogen sinde er vi alle blevet klar over konsekvensen af vores handlinger og hvor lille vores allesammens verden er blevet i det tyvende århundre.

En handling på den anden side af jorden kan få direkte konsekvenser for dig i Danmark !

Det er nye tider, som vi alle er bevidste om i dag. Og må leve med også er vores fremtid.

Corona tiden har for alle været en svær tid med mange nye udfordringer. En farlig virus som vi ikke kan se. som vi bekæmper bedst ved at blive hjemme og undgå kontakt med andre mennesker. 

Det har for mange og specielt ældre været en hård periode med isolation og meget få besøg og kontakt med mennesker. Daglige aktiviteter, fritidsinteresser og gøremål er sat på standby. Mange har fået følgesygdomme som depression, ensomhed og angst. som en tur ud i naturen hurtigt kan gøre noget ved. 

Kabinescooter.dk kerneværdier siden start har været Kvalitet, Tryghed og Livsglæde.

og specielt det sidste har vi mærket ekstra fokus på siden Danmark lukket op og kunderne kommer for at købe en kabinescooter. Den meget vigtige lille ting “Livsglæde” i alles liv, ung som gammel. Er så vigtig fordi det er det som holder os alle i gang og giver et smil på læben.

Det skal være sjovt at tage sig en tur ned på havnen og kigge på bådene. Det skal være sjovt at køre ind og handle. Det skal være sjovt at komme frem og tilbage det til de ting man gerne vil. MEN det skal også være sikkert, og forsvarligt. Så derfor er offentlig transport ikke det bedste for alle. Og så gør det jo heller ikke noget at det koster lidt mindre Co2 og pengepungen ikke bløder hver gang der skal tankes.

Flere af vores ældre kunder har fået øjnene op for alternativet i en lille elektrisk bil eller knallert, som ikke koster alverden at holde kørende. Om det så er med eller uden kørekort har kabinescooter.dk den model som passer. Selvom de bedre kender til Benzin og Diesel så tiltaler en elektrisk model dem. fordi den er meget nemmere at køre, en gearstang findes simpelthen ikke i et el køretøj. Og så gør det bestemt heller ikke noget er larmen er betydelig mindre og børnebørnene får en lidt nemmere fremtid at kæmpe med når der slippes mindre Co2 ud i vores allesammens verden.

Hos kabinescooter har vi mange modeller og opbygninger som kan tilpasses så alle behov kan blive dækket. Men når alt kommer til alt så er der nogen opbygninger af vores modeller som går igen flere gange end andre. Det har fået os til at sammensætte en kampagnemodel som indeholder de kabinescootere, batteriløsning og ekstraudstyr. som passer til de fleste, og vi sælger rigtig mange af. Vi har sammen med fabrikken indarbejdet en hurtigere og bedre produktions metode som giver os mulighed for at skrue på prisen til gavn for dig som kunde.
Model/varenr.: BACHKATALOG
1 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide om den 3-hjulede BACH delux 26.

Til dig uden kørekort til bil, som gerne vil have den bedste godkendte kabinescooter på markedet.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Populær
Nyhed
Model/varenr.: HCBACHKATALOG
0 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide BACH's handicapvenlige modeller med enten 3 eller 4 hjul.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Populær
Nyhed
Model/varenr.: BD26P100LE
0 anmeldelser
Begeanset antal til salg i danmark sommeren 2022 Prøv nok danmark bedste kabinescooter Bach Delux 26 version Prins100 som udelukkene leveres i farven Metalic Dark red og med metal kofanger sæt 

Ring for pris
30742743

Model/varenr.: BACAHKATALOG
0 anmeldelser

Katalog med alt, hvad du skal vide om den 4-hjulede BACH 27.

Til dig som gerne vil have den bedste godkendte kabinescooter på markedet.

OBS: Må ikke kopieres, oversættes eller gengives uden forudgående skriftlig aftale med Kabinescooter.dk. 

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Bestil fysisk eller digitalt katalog her.

0,00 DKK  m/Moms
( 0,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: WSHOP-619
2 anmeldelser

Bestselleren - BACH Tria er spækket ekstra udstyr som fjernbetjent centrallås, fartpilot, soltag, el-ruder og meget mere.

Den er et trygt og sikkert køretøj af høj kvalitet, som du kan bruge året rundt i al slags vejr. Perfekt til bykørsel, et hurtigt indkøb, til familiebesøget eller blot en tur ud i naturen. Et billigt og effektivt køretøj, som passer perfekt til et dagligt kørselsbehov på op til 60-90 km. Kabinescooteren oplades i almindelig 220V stikkontakt, og en fuld opladning koster kun ca. 6-8 kr.

BACH Tria er let kørt og må køres af personer, som har kørekort til knallert. For personer født før 1996 er der ikke krav om førerbevis. Kabinescooteren kører max. 30 km/t og er godkendt til transport af 2 personer.

BACH Tria leveres til speciel RØD sommerpris, hvor du sparer kr. 6.000, og den fås i en flot vinrød metallic farve med eksklusiv perlemor effekt, som bare skal ses!

Her kan du booke en prøvetur hos din nærmeste forhandler eller på din private adresse:

 Book en prøvetur

OBS: Stigende efterspørgsel på den populære Bach Delux 26 Tria betyder, at der kan forekomme forlænget leveringstid, ligesom vi tager forbehold for udsolgte varer.

 

Med sommertilbuddet får du:

Kabinescooter Bach Delux 26 incl. Batteri S90

Klargøring

Nummerplade og indregistrering

Opgradering af Elektrisk varmesystem

Radio med kanalsøger og bluetooth incl. kraftig Antenne incl. montering.

Fartpilot incl. montering

Bakspejl

Solskærm

Tagbøjler

Lydisolering - incl. montering

Metal kofanger sæt (for og bag)

Sommertilbuddet gælder så længe lager haves.

72.806,60 DKK  m/Moms
( 58.245,28 DKK  u/Moms )
79.143,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 6.336,40 DKK
ekskl. levering
Populær
Nyhed
1.295,00 DKK  m/Moms
( 1.036,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering