Elektrisk drejesæde incl. fabriksmontering i BACH kabinescooter

Et drejesæde monteret i en BACH Kabinescooter giver dig en utrolig fleksibilitet, uanset om du bare ønsker mere komfort eller hvis du er handicappet, sidder i rullestol og har behov for en ekstra hjælp i hverdagen.

Model/varenr.: DREJSAEDE
Vægt: 48
48.175,00 DKK  m/Moms
( 38.540,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
28/04/2020

En rigtig billig løsning i stedet for alm. handicap bil som koster 2-2500kr pr. mdr at holde kørende bil brændstof, forsikring, reparation osv... Denne Elektriske scooter med handicap sæde som kan dreje ud og hente kørestols brugeren opfylder de samme behov og koster en tiene del at holde kørende i drift omkostninger. Og det kan mærkes når man kun får pension

Tilføj anmeldelse:
Husk også
Husk også

HMI-nr 109049

 

Special konstrueret drejesæde til BACH kabinescooteren

 

Et drejesæde monteret kabinescooteren fra BACH giver en utrolig fleksibilitet til brugeren. Om man bare ønsker mere komfort og hjælp i dagligdagen. Eller man er handicappet og sidder i rullestol. Kan det være en god ide at anskaffe sig et drejesæde til sin kabinescooter.

Drejesædet gør det utrolig nemt at komme ind i kabinen for ALLE det findes i flere sæde typer og polstringer og kan special laves til netop dine behov.

Drejesædet installeres altid af professionelle uddannet fagfolk der giver garanti for deres arbejde. Og oftest i samarbejde med Kommuner, Handicaporganisationer, Personlige rådgivere. Som hjælper med at afdække det konkrete behov for borgeren, så den rigtige løsning bliver fundet første gang.

Alt efter om drejesædet vurderes som et hjælpemiddel eller forbrugsgode er der forskellige muligheder for bevilling af økonomisk støtte til kabinescooteren eller indretningen. Det er altid den enkels personsag som afgør om man er berettiget til økonomisk støtte eller ikke. Og vi anbefaler altid at hvis du har en kronisk sygdom som gør du har behov for et drejesæde for at kan bruge kabinescooteren, at du kontakter os på telefon 30 742 743 for at få rådgivning inden du bestiller.

Vi er at finde på HMI Basen Se her.

Bemærk at prisen på denne vare er estimeret ud fra et std. sæde incl. montering og konsol. Kan ikke bestilles af private på webshoppen.

Der sæde løsninger er individuelle løsninger designet til at imøde komme borgerens specielle behov. skal du kontakt os på telefon for at lave en aftale her om.