Om SeniorSam

Hos Jesper & Peter ved SeniorSam i City Syd, Aalborg SV sælges og serviceres elektriske el scootere samt BACH kabinescootere. I den 500m2 store butik på Løven 9b finder du alt fra Rollator til kabinescootere og helt ned til en brødkniv i den flotte udstilling. Venlig og i mødekommen personale som står klar til at vejlede og hjælpe dig. "Vi tager hånd om vores kunder" som Peter selv siger. Og påpeger at deres mere end 10års erfaring med ændre og seniorer i Aalborg og omegn gør at vi ved hvad der forventes af os. Vi aftaler gerne en fremvisning i vores butik hvor du kan komme og se de forskellige modeller og udvalg. Kontakt os så finder vi frem til den løsning der passer dig bedst.

 

 

Kontaktoplysninger

Adresse:
Telefon:
Mail:
Web:
 
 
Åbningstider
 
Mandag - Fredag:
10:00 - 17:30
Lørdag:
10:00 - 15:00
Søndag:
Lukket

 

Jeg ønsker at:
 

*Betingelser: Ved udfylding accepterer du betingelserne og accepterer, at Kabinescooter.dk må kontakte dig omkring din henvendelse pr. mail og telefon og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med deres vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

 
Kunne du være interesseret i at modtage et produkt katalog i din postkasse ?

Find vej til SeniorSam

 

Model: BACHKATALOG
1 reviews

Katalog med alt hvad du skal vide om en BACH kabinescooter. Til dig uden kørekort til bil, som gerne vil have den bedste godkendte kabinescooter på markedet.

Leveres indenfor 5-7 hverdage.

Download som .pdf

$0.00  Incl. VAT
( $0.00  Excl. VAT )
excl. shipping