Genvind friheden ved at tage rundt i byen uafhængigt af andre. Kør Bach kabinescooter.

 

Scooter til ældre og pensionister

Kabinescooteren er det ideelle køretøj til ældre, som ønsker et køretøj, som kan tilpasses individuelle behov.

En kabinescooter er kort sagt en elektrisk knallert med tag. Pladsen i en kabinescooter er rigtig godt udnyttet, så den føles dejlig rummelig at sidde i. Der kan slås varme til, og der er plads til indkøb.

Som ældre, må du gerne køre kabinescooter uden kørekort eller andre tilladelser.

Har du mistet kørekortet, kan du genvinde friheden og farten med en kabinescooter. Kabinescootere hører under de samme regler som knallerter. Læs mere om regler og lovkrav her.

Kontakt os og høre mere på telefon: 30 742 743 eller her på siden.

 

Få tryghed med en el knallert

For os er det afgørende, at du er helt tryg ved at bevæge dig ud i trafikken, når du som ældre erhverver dig en ældre scooter. Vi vil derfor i forbindelse med levering af køretøjet grundigt gennemgå en lang række punkter om såvel køretøjet og færdselsreglerne. Herudover øvrige forhold, du skal tage dig i agt for i trafikken.

Hvis du føler dig blot det mindste usikker, så kan vi anbefale dig at kontakte os om vores køreundervisning og introduktion til kabinescootere. Læs mere her.

 

Pensionist scooter

El knallerten er også en ideel pensionistknallert. Pensionistscooteren vil kunne løse de fleste daglige gøremål så som indkøb, besøg, fritidsaktiviteter eller blot det at komme ud i naturen og nyde en kop kaffe. Klik her for at se mere om Bach el kabinescooter.

Populær
-13%
35,00 DKK  m/Moms
( 28,00 DKK  u/Moms )
40,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 5,00 DKK
ekskl. levering
Lager: På lager
0 anmeldelser
Model/varenr.: REGLFOLD