Sponsor Kampagne - BACH Tria lille knallert 2 personer - Limited Edition kun 50 stk.

9.500kr i markedsførings tilskud ved at køre med reklamer på din kabinescooter "Sponsor Kampagne" - BACH Tria lille knallert til 2 personer 100 % elektrisk - Limited Edition kun 50 stk. Først til mølle

Indeholder:

Kabinescooter lille knallert indregistreret til 2 personer.

Batteripakke A85 med en rækkevidde på op til 60 km på en enkel opladning.

 

Se Manual Se Katalog

Bestil gratis katalog Book en prøvetur

 

 

 

 

 

Model/varenr.: BSK25-V3
Vægt: 300 kg
Lager: Leveringstid er 24-47 dage dag(e)
45.195,00 DKK  m/Moms
( 36.156,00 DKK  u/Moms )
54.695,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 9.500,00 DKK
ekskl. levering
16/06/2019

Hurtigste bil jeg til dato har haft de 3 hjul som jeg først frygtet har jeg nu fundet ud af er til min fordel. Jeg kan komme rundt over alt <3 elsker min lille micro by bil som får mig rundt i Odense hver dag uden at blive våd.

13/08/2019

Opgraderet min El cykel til en med tag ;-) En bach suite kabinescooter for 9 mdr siden. En beslutning jeg bestemt ikke har fortrudt. Den køre hverdag, lydløs og kvik.

02/05/2020

kabinescooter ok

07/12/2020

Bedste scooter på markedet, landsdækkene service og billige priser. Er super glad for min BACH

15/11/2021

Danmarks bedste scooter og samtidig den billigste når de har den på fabriks tilbud. Jeg var heldigvis en af de heldige som nået at få en af de 50 stk som var tilgængelig i år. Håber de igen får mulighed for et lignende tilbud så flere kan få fingrene i denne model

Tilføj anmeldelse:
Husk også

Bestil din nye Sponsor Kampagne - BACH Tria lille knallert 2 personer - Limited Edition Kun 50stk

Bach Tria er en kabinescooter som henvender sig til folk som ofte har små pendler ture i udkanten af byen eller ind til byen. Med sine 60 km rækkevidde passer den til små hurtige køreture inde og handle, ned i børnehaven og hente børn eller frem og tilbage på arbejde. Kabinescooteren er for mange en yderst billig bil nr 2 hvis du har et lille kørselsbehov der den ikke koster i andet end en forsikring på omkring 1000 kr om året og lidt strøm på batteriet for at holde den kørende. En kabinescooter er 100% elektrisk og bruger derfor kun strøm som drivkraft. Kabinescooteren kan oplades med en almindelig 220v stikkontakt og kræver derfor ikke speciel installationer i huset for opladning. Og man kan hurtig låne strøm til den når du er ude, på samme måde som du sætter din iphone til opladning i løbet af dagen i skole eller på arbejde. Det gør kabinescooteren yderst fleksibel og billig at have som transportmiddel. Den gode rummelig og smart indrettet kabine med bluetooth opkobling af anlægget til telefonen gør den ellers lille og smidige størrelse på den 2 personers Bach kabinescooteren til en lille og fiks mikrobil som kommer hurtigt rundt i byen til ens daglige gøremål samtidig med man har den lille på bagsædet hjem fra børnehaven.

Parkering af din Bach kabinescooter ? Du kan parkere din kabinescooter i Cykel/knallert parkering og i bil Parkeringsbåse samt MC parkeringsbåse. Det vil sige du har byens bedste parkeringsmuligheder ;-)

 

Du må køre 2 Personer i en Bach kabinescooter fra 1 Januar 2019 blev reglerne ændret i Danmark så du nu kan køre 2 personer på en lille knallert hvis køretøjet er indrettet til det.

 

Hvad er forskellen på Lille eller Stor knallert kørekort ? Det hurtige svar er et lille knallert kørekort kan du tage som 15 årige og den må køre max 30km/t og det store knallert kørekort kan du tage som 18 årige og der må du køre 45km/t Læs mere om kørekort regler herunder info og guide

 

100% Elektrisk Bach Kabinescootere er et grønt alternativ. Som giver en ny måde at blive befordret på i Danmark som ikke havde kunnet lade sig gøre for bare 5 år siden. i dag kan du købe en kabinescooter til under 40.000kr som gør at enhver kan være med på prisen. om det er din første bil eller den sidste så har rigtig mange allerede nu set hvilken mobilitet en kabinescooter kan give til en billig pris. Både i nypris på køretøjet, faste udgifter til forsikring og brændstof. eller luftfilter, olieskift og reparationsomkostninger, Du slipper for.

 

Samtidig gør du noget aktivt for miljøet når du skifter køreture fra fossile brændstoffer ud med EL som du kan lave billigt selv med en solcelle på taget. ;-)

 

Forestil dig hvilke muligheder en elektrisk kabinescooter kan give dig. Når du køre lydløst gennem naturen, med soltaget oppe og radioen tændt, Din bedste ven på bagsædet ud i det blå, hvor oplevelserne venter på dig i den danske sommer 2021.

Mål:

Længde: 212cm

Bredde: 112cm

Højde: 163cm

 

 

 

 

 

 

spacer