Hekter - Oliefyr til BACH kabinescooter incl. montering

Hekter oliefyr med monteringssæt passer til BACH 3 hjulet + 4 hjulet kabinescootere. Prisen er incl. montering.

Er der behov for rigtig god varme i kabinen til vinter så er et oliefyr at anbefale. Oliefyret erstatter det originale el varme system kabinescooteren er født med. Og originale luft kanaler ind i kabinen benyttes til at blæse den varme luft fra det 2Kw store oliefyr ind i kabinen. Oliefyr anbefales til folk med kuldskær eller personer som ønsker en varm kabine under hele køreturen. Oliefyr er nemt at benytte, man tænder for fyret på det lille display i kabinen og varmer i løbet af 10 minutter kabinen op til den ønsket temperatur.

Ruder der er tilfrosne af is og sne fjernes på kort tid efter start af oliefyr og du behøver ingen overtøj til vinter når du er ude at køre.

Benytter Dieselolie for opvarmning Ca. 100 ml i timen så dermed ikke et særligt stort olieforbrug. og man bevare samtidig strømmen på batterierne til køreturen i stedet for opvarmning af kabinen hvilket sikre lang rækkevidde på din batteripakke.

Vi anbefaler ​​Qlima Ekstra brændstof som alternativ til alm. Dieselolie

Model/varenr.: HEKTER2KW
Lager:
12.495,00 DKK  m/Moms
( 9.996,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
12/10/2019

Virkelig godt fyr som også passer i andre kabinescootere. Jeg har monteret dette fyr selv. Jeg kunne ikke få mit elektriske varme system i min climacar til at fungere, og det var umuligt at få en ordentlig og det brugte en masse strøm fra batteriet. Med lidt snille kunne det nemt lykkedes mig at få fyret som er konstrueret til bach delux til at passe. Det tog mig en hel weekend med nu spiller det også bare. Kan kun anbefale dette olie / diesel fyr til andre der det koster langt mendre end samme model 2kw i mærket webasto og eberhspace. Og er meget mere funktionel. Det har mange funktioner hvor man kan indstille fyret til automatisk at starte om morgenen på bestemt klokkeslæt. Hvordan den skal blæse kold eller varm luft. Og så kan man se hvad klokken er.

Tilføj anmeldelse:
Husk også
spacer