Lithium batteri test af batteripakker

Det kan være vigtig at vide hvor slidt ens batteripakke er blevet. Hos udvalgte Aut. BACH serviceværksteder kan de på værkstedet foretage en test af din lithium batteri pakke som giver dig et svar på hvor stor kapacitet der er tilbage på dit batteri. Samtidig giver testen anledning til at foretage fejlfinding på batteripakke hvis du oplever en fejl med dit batteri.

Afmontering og montering af batteripakken i eventuelt et køretøj eller ligene er ikke inkluderet i denne pris. Prisen er alene for at foretage selve testen, som vare 3-4 timer.

Kontakt os på 30742743 for at få anvist nærmeste Aut. forhandler som kan foretage testen eller send din batteripakke til Kabinescooter.dk Lupinvej 5, 9500 Hobro med en ordre kvittering for du har bestilt og betalt denne vare. Så kontakter vi dig når testen er fortaget med en status og høre dig efter hvad vi skal gøre her fra. 1# Sendes retur med test resultet. 2# Foretage reparation. 3# Bortskaffe batteri. eller ligene...

Husk at snede pakken som FORSIGTIG og farligt gods med batteirer, samt emballagen der bruges skal kunne tåle vægten på batteripakken og de stød en forsendelse vil kunne medføre. Fragt skader eller mangel på emballage er dit eget ansvar, så sørg for du har indhentet de relevante oplysninger hos den transportør du vælger at benytte inden du sender din batteripakke afsted.

Model/varenr.: BATTEST
Lager: På lager
695,00 DKK  m/Moms
( 556,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
16/10/2021

Fik hurtigt svar på mine batterier kunne balanceres og det ville koste 500kr at få gjordt. samt leveret før og efter test printet ud og leveret med retur i pakken med mit batteri. En uge så var jeg ude at køre igen.

Tilføj anmeldelse:
Husk også