Sommertilbud - BACH Tria kabinescooter

72.806,60 DKK  m/Moms
( 58.245,28 DKK  u/Moms )
79.143,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 6.336,40 DKK
ekskl. levering

Bestselleren - BACH Tria er spækket ekstra udstyr som fjernbetjent centrallås, fartpilot, soltag, el-ruder og meget mere.

Den er et trygt og sikkert køretøj af høj kvalitet, som du kan bruge året rundt i al slags vejr. Perfekt til bykørsel, et hurtigt indkøb, til familiebesøget eller blot en tur ud i naturen. Et billigt og effektivt køretøj, som passer perfekt til et dagligt kørselsbehov på op til 60-90 km. Kabinescooteren oplades i almindelig 220V stikkontakt, og en fuld opladning koster kun ca. 6-8 kr.

BACH Tria er let kørt og må køres af personer, som har kørekort til knallert. For personer født før 1996 er der ikke krav om førerbevis. Kabinescooteren kører max. 30 km/t og er godkendt til transport af 2 personer.

BACH Tria leveres til speciel RØD sommerpris, hvor du sparer kr. 6.000, og den fås i en flot vinrød metallic farve med eksklusiv perlemor effekt, som bare skal ses!

Her kan du booke en prøvetur hos din nærmeste forhandler eller på din private adresse:

 Book en prøvetur

OBS: Stigende efterspørgsel på den populære Bach Delux 26 Tria betyder, at der kan forekomme forlænget leveringstid, ligesom vi tager forbehold for udsolgte varer.

 

Med sommertilbuddet får du:

Kabinescooter Bach Delux 26 incl. Batteri S90

Klargøring

Nummerplade og indregistrering

Opgradering af Elektrisk varmesystem

Radio med kanalsøger og bluetooth incl. kraftig Antenne incl. montering.

Fartpilot incl. montering

Bakspejl

Solskærm

Tagbøjler

Lydisolering - incl. montering

Metal kofanger sæt (for og bag)

Sommertilbuddet gælder så længe lager haves.

Model/varenr.: WSHOP-619
Vægt: 444,9 kg
Lager: Ikke på lager

Udstyrslisten til 'Rød Sommer tilbuddet på BACH Tria' er laaang.... 

Kabinescooteren må køres af alle med lille knallert kørekort. Er du født før 1996 kræver det dog ingen kørekort, da scooteren kører max 30 km/t.

Farve

Leveres i farven Metallic Dark Red. En flot og eksklusiv dyb vinrød farve med perlemorseffekt, som giver god opmærksomhed i trafikken.

Soltag til udluftning

Om sommeren kan du åbne soltaget og få en blid luftgennemstrømning rundt i hele kabinen med minimal støj fra andre trafikanter. På en rigtig varm sommerdag kan du samtidig åbne bagruden for at få gennemtræk rundt i hele kabinen. 

Elektrisk koldtlufts- og varmeblæser

Den elektriske koldtluftsblæser giver luft op på forruden. Om vinteren kan du fjerne is og dug på forruden samt holde varme i kabinen med den elektriske varmeblæser. OBS: Kører du med tændt varmeblæser, må reduceret kørelængde forventes (til ca. 60 km).

Farvedisplay

I det indbyggede farvedisplay kan du følge med i hastighed, distance, batterikapacitet og temperatur. 

Automatgear - Kør nemt frem og tilbage

I stedet for en gearstang er det via en knap på styret, at du vælger, om du vil køre fremad eller bakke. Når du bakker, kører kabinescooteren max 5 km/t, og bakkameraet med indbygget afstandsmåler tænder automatisk i displayet.

Stereoradio med MP3, AUX, USB og Bluetooth

Stereoradioen har indbygget kanalsøger til 18 stationer og kan programmeres til FM1, FM2 og FM3. Udover almindelig radio er der indbygget MP3-afspiller, AUX- og USB- indgang. Med det indbyggede kan du spille musik direkte fra telefon, ligesom du kan bruge højttalersystemet til at besvare eller foretage telefonopkald. Mange sætter fx telefonen i en mobilholder i forruden og benytter GPS-funktionen på langture. Med fjernbetjeningen til radioen kan du styre musikken på lang afstand.

Fjernbetjent centrallås

Med den fjernbetjente centrallås kan du på afstand låse hele køretøjet.

12V udtag

Med et 12V udtag kan du tilslutte fx GPS, luftpumpe, adapter til opladning eller andet udstyr.

Rummelige handskerum i begge sider

På hver side af radioen finder du et rummeligt og dybt handskerum, hvor dine ting vil blive liggende selv ved kørsel på ujævnt terræn.

Effektiv solskærm

Hvis solen står lavt, kan du trække den loftsmonterede solskærm ned og skygge for solen. 

Bakspejl og sidespejle

Med bakspejlet kan du holde øje med den bagvedkørende trafikken, ligesom sidespejlene også hjælper dig med orienteringen i trafikken og med at se de andre trafikanter.

Isoleret og lydløs kabine med indbygget lys

Den isolerede kabinen sikrer, at der er minimal motorstøj fra andre biler, og at du ikke skal bruge så meget strøm på at varme kabinen op. Det indbyggede kabinelys hjælper dig, så du kan orientere dig i kabinen, når det er mørkt og fx finde nøglehullet. 

Praktiske tagbøjler

På taget kan du ved hjælp af tagbøjler spænde oppakning el.lign. fast på taget. 

Opladning og batteri

Kabinescooteren oplades med et ladekabel. Ladekablet er i den ene ende et stik til en elbil og i den anden ende et almindeligt stik, der passer i dit 220V stik.. Du behøver med andre ord ikke en speciel lader i hjemmet, eller hvor du ellers ønsker at oplade din kabinescooter. Selv flere tankstationer plejer at tillade, at man kan oplade via deres udendørs 220V stik. Hvis man går ud fra, at 1Kw koster 2,50 kr., så vil det med andre ord kun koste 6-8 kr. for en fuld opladning af denne model BACH Tria, og står du i en situation, hvor din kabinescooter akut mangler lidt strøm, så har vi aldrig oplevet, at fx en tankstation skulle have noget for det. Men om det overhovedet er realistisk, at du vil komme til at stå i en situation, hvor du akut får behov for strøm, er nok tvivlsomt. Vi tester ofte nye batteripakker, og når du lærer din kabinescooter at kende, så ved du også hurtigt, hvor langt du kan køre på en fuld opladning og planlægge din tur efter det, hvis du får behov for opladning undervejs. 

Hvis dit kørselsbehov er større er det let at opgradere til et større batteri. Vi har en batteripakke, som kan køre op til 210 km på en opladning, og vi har derfor præcis det batteri, der passer til dig og dine behov. S-batteriet på denne model kan tåle sjatladning, frost ned til -20 grader, og kan holde til ikke at blive ladet op i 6 mdr. uden at tage skade. 

Er batteriet kørt helt fladt, tager det max 4 timer, inden det igen er fuldt opladet. De første 75 %, tager 25 % af tiden, og den sidste del af opladningen tager 75 % af tiden. Du kan hurtigt få masse strøm på et lithium-batteri, men for at opnå en opladning på 100 %, skal laderen arbejde lidt mere for det og lave en kontrolleret opladning med lav Ah. Hvis du skulle få en skade på batteriet, kan vi reparere på batteriet i stedet for at foretage en dyr udskiftning.

Kofangere i stål

Kofangeren bagpå er af stål og udformet efter køretøjets kurver og pulverlakeret i slagfast sort maling. Og i forenden er der på hver side af forlygterne ligeledes monteret kofangere i stål, som både beskytter køretøjet og giver et flot design. 

Kraftige LED-lygter for og bag

De kraftige LED-forlygter bruger ikke særlig meget strøm, men giver alligevel et skarpt lys, som kan indstilles som både kort og langt lys. Baglygterne giver også et kraftigt lys og dermed et  kraftigt stopsignal til bagvedkørende ved opbremsning. 

Indbygget fartpilot

Den indbyggede fartpilot gør den lange køretur til ren fornøjelse.

Bakkestop

Alle BACH modeller har bakkestop, så køretøjet ikke ruller baglæns hvis du holder på en bakke og skal køre derfra.

Indstilleligt førersæde, rygstøtte og nakkestøtte

Førersædet, rygstøtten og nakkestøtten kan indstilles efter dine behov, så du sidder behageligt. 

God sikkerhedssele

En god 3-punktssele giver tryghed under kørslen. Skal du have passagerer på bagsædet, slår du rygstøtten på førersædet frem, så der er god plads til indstigning. Passageren på bagsædet kan benytte sig af den installerede 2-punktssele.

Hydrauliske bremser med parkeringslås

Der er installeret 2 uafhængige hydrauliske bremsesystemer, som er selvjusterende og har bremseforstærker. I venstre side sidder bagbremsen, som er den bremse, man oftest bruger. I højre side er forbremsen, som får køretøjet til at stå stille i en fart ved nødopbremsning. I hvert bremsesystem er der parkeringslås, som man kan slå til og dermed sikre sig, at køretøjet ikke ruller ved parkering eller ved ind- og udstigning. 

Kraftigt profiljern i kabinen giver høj sikkerhed

Rundt i hele kabinen er der kraftigt profiljern, som fungerer på samme måde som i en rallybil og sikrer, så kabinen ikke krøller sammen ved kollision. Du sidder med andre ord i et kraftig stålbur, hvor du vil være i sikkerhed, hvis der skulle ske ulykker. 

Økonomiske fordele

Faste udgifter i forhold til forsikring, afgift, service m.v. er ikke store på en knallert. Prisen på reservedele er omkring 25 % i forhold til prisen på reservedele til biler. Der er ingen afgifter, og forsikring koster ca. 850 kr om året hos fx Thisted forsikring eller ETU. Og prisen for opladning var som tidligere nævnt også meget lav. 

Book en prøvetur hos den nærmeste forhandler i dag og find ud af, om en kabinescooter er noget for dig. Men skynd dig specialtilbuddet gælder kun så længe lager haves.12/06/2020

Bedste kabinescooter på markedet. Er utrolig glad for min jeg køre til og fra arbejde hver dag. Jeg spare over 2000kr om måneden efter at have solgt min bil

18/03/2021

Utrolig glad for min BACH delux 26 absolut bedste kabinescooter på markedet, køre bare hver dag sommer og vinter og specielt på denne årstid hvor solen skinner. Køre rundt regnet 300km om ugen. Min er snart 2år gammel og har kørt 28400km. Jeg har aldrig haft noget bøvl med den, har også fået lavet service som foreskrevet i servicebogen og det tror jeg er rigtig godt givet ud. så meget koster et service heller ikke. og så er man sikker på den bare køre hver dag man skal bruge den.

Tilføj anmeldelse: