Kabinescooter til ældre

Hvis du pludselig står i en situation, hvor det ikke længere er muligt for dig at køre i bil. Har vi løsningen til netop det problem. Vi har nemlig hos Kabinescooter.dk lavet et transportmiddel uden kørekort. Som sikrer at du stadig har muligheden for at bevæge dig rundt i dit lokalsamfund uden problemer. Vores Bach Delux 26 kræver nemlig intet kørekort (link til kørekort), hvilket gør den yderst attraktiv hvis man står i den uheldige situation at man ikke længere kan få fornyet sit kørekort, eller man ikke længere føler sig tryg i en bil.

Kabinescooteren som gør din hverdag nemmere!

Kabinescooteren Bach Delux 26, vil gøre din hverdag betydeligt nemmere. Den tilbyder dig en fleksibel transport mulighed, som kan køre op til 210 kilometer på en opladning. Udover den lange distance, er det også lovligt og muligt at sidde 2 personer i kabinescooteren, hvilket gør at du både kan have familie og børnebørn med i kabinescooteren. Samtidig når kabinescooteren også en tophastighed på 30 km/t. Derudover er der også plads til både opbevaring og indkøb på bagsædet. Kabinescooteren sørger derfor for at du ikke bliver fanget i hjemmet, når du ikke længere har muligheden for at køre bil. Giver dig friheden til at hente dine børnebørn, tage ud og handle eller mødes med vennerne. Ting som kunne være meget besværlige hvis dette skulle gøres ved hjælp af offentlig transport. På denne måde sikres det at du beholder din mobilitet i fremtiden og kan blive ved med at leve det liv som du levede. Ved at scooteren er lukket med en kabine, er det hermed muliggjort at benytte den året rundt, uden at blive hverken våd eller kold.

Ekstra udstyr til din scooter

For at få endnu mere ud af din Bach Delux 26, har du mulighed for at købe ekstra udstyr. Dette ekstraudstyr er tilpasset dig og dine præferencer. Dit ekstra udstyr bliver monteret på og kommer hjem til dig installeret og klar til brug. Et af det mest efterspurgte ekstraudstyr er oliefyret. Dette gør at din kabinescooter lynhurtigt bliver varm og holder dig varm hele vinteren. Udover dette er det meget udstyr som allerede er installeret i Bach Delux 26. Du får blandt andet, bakkamera, alarmsystem, radio og soltag med i prisen.

Hvad skal jeg gøre før jeg kan køre i en kabinescooter?

Som udgangspunkt kan du køre uden kørekort til din kabinescooter, blot du er født før d. 19 januar 2013.  Hvis du ikke føler dig tryg i din nye kabinescooter, er der flere muligheder for at lære trafikken og din nye kabinescooter at kende. Blandt andet kan man få trafikundervisning på vores hjemmeside. Hvor du også kan læse information omkring færdselsregler. Alt dette er med til at sikre at du får den nødvendige forståelse for hvordan trafikken foregår sig.  Derudover følger vores manual med til dit køb. Manualen findes både som lyd fil, som sættes i radioen men også som print.