Gør din hverdag nemmere med en kabinescooter!

 

Mange af vores kunder har behov for to transportmuligheder, med travle hverdage, børn som skal til fritidsaktiviteter og mødes med venner. Hos Kabinescooter.dk, har vi et godt alternativ til den gængse minibil. Vi har vores Bach Delux 26, som med sit super smarte design og udstyr kan erstatte familiens minibil og kan gøre hverdagen lettere for den enkelte familie.

 

Generelt info omkring en kabinescooter

 

Bach Delux 26 er en eldreven kabinescooter, som er typegodkendt hos trafikstyrelsen. Kabinescooteren må køre 30 km/t og må benyttes uden kørekort. En Bach Delux 26 fra Kabinescooter.dk koster kun ca. 900 kr i forsikring, samtidig er det billigt at lade den op, ca 2-3 kr. Kabinescooteren er god at have i større byer, hvor den nemt kan komme rundt og altid er plads til parkering. Herudover forurener kabinescooteren ikke og larmer ikke når den køre. Modellen kan leveres med batterier så den kan køre op til 210 kilometer på en enkelt opladning.

 

Kabinescooteren er derfor meget miljøvenlig og vedligeholdesfri, hvilket gør den meget attraktiv forbrugeren. Modellen er en af de bedste modeller i verdenen, når man måler på; køreegenskaber, sikkerhed og funktionalitet. Bach Delux er bygget specielt til det danske marked og er typegodkendt af den danske trafik styrelse. Da sikkerheden i vores produkt er i højsædet, er der 2 uafhængige hydrauliske skivebremser systemer, som garantere en sikker nedbremsning.

 

Udstyr

 

Kabinescooteren er udstyret med et bakkamera som automatisk tændes når der sættes i bak, centrallås, musikafspiller med USB, kabinelys, justerbart sæde, elektriske sideruderne, automatgear, brugervenligt styr, opbevaring og elektrisk varmesystem.

 

Tilkøb af ekstra udstyr

Du kan tilkøbe dig vores DK komfort udstyrspakke, som indebærer: Oliefyr, lyd isolering, solskærm, bakspejl, blaupunkt DAB+ RADIO, undervognsbehandling og kofangere.  Herudover kan der laves specialindretning af udstyr så kabinescooteren tilser dine specifikke behov, blandt andet med et drejesæde og fod gaspedal.Kabinescooteren Bach Delux 26 er en model med unikt design og høj sikkerhed. Samtidig gives brugeren stor mobilitet og frihed året rundt, kabinescooteren sørger for at du kan komme ud og besøge venner, familie eller tage ud og handle uden at blive begrænset af vejret. Vi står altid klar med en prøvetur, enten hos dig eller i vores showroom i Hobro.