Hvem er vi?

Kabinescooter.dk har base i Hobro, og har siden 2012 specialeret sig i salg af køretøjer til ældre og handicappede samt personer uden kørekort. Vi har stor passion for dette marked, og har derfor valgt at designe vores egen kabinescooter, samt selv designe meget af det ekstraudstyr vi bruger i dem.

Vi går meget op i at vores kunder føler sig trykke ved de produkter vi tilbyder. Derfor går vi meget op i personligt at guide vores kunder gennem hvert køb, så vi på den måde sikre at de ved alt der er hver at vide om køretøjet. Vi tilbyder personlig fremvisning på kundens adresse, så de kan prøve køretøjerne i trykke rammer, samtidig tilbydes der også løbende servicetjek hjemme ved kunden selv. Vi laver sikkerhedstjek af alle køretøjer på et af vores værksteder, inden de bliver sendt ud til kunden. Ligesom vi også selv montere diverse ekstraudstyr for at sikre at alt er som det skal være, så kunden kan føle sig tryk ved sit nye køretøj.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en samling kabinescootere der alle må køres uden kørekort, og som alle er designet specielt til ældre mennesker samt folk med handicap.

Bach serien bestående af Bach 25, Bach 25 Hybrid, Bach Delux 26 og Bach 27. Er alle designet med store døre, der gør det nemt for folk med bevægelsesbesvær at komme ind og ud af køretøjet. De er udstyret med komfortable justerbare sæder, der gør at køretøjet fortsætter med at være komfortabelt selv på lange køreture. Der er bakkamera, så man slipper for at skulle vende sig og kigge bagud når man bakker, hvilket kan være problematisk for personer med rygproblemer.

Afhængig af hvilken man vælger har de en rækkevidde på 60-210 km per opladning, hvilket dækker de flestes kørselsbehov. Dette betyder at folk uden kørekort får en enorm bevægelsesfrihed der gør at de frit kan besøge venner og familie, samt klare diverse daglige gøremål.

En kabinescooter er ideel til det danske klima, hvor man ikke altid kan være sikker på godt vejr. Kabinen søger for at holde dig ude af vind og vejr på kolde dage, mens de store vinduer og soltaget gør det muligt at nyde solskinsdagene.

Køretøjerne er designet med fokus på sikkerhed, for igen at sikre at vores kunder føler sig trykke ved brug af dem. En stærk stålramme omkring kabinen, hjælper til at holde køreren sikker i tilfælde af uheld. 

Du kan læse mere om forskelle på vores Bach kabinescootere under produkter, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis der skulle være tvivlsspørgsmål.