Forhandler OnlineButler - Touch skærm m/butiks udstillings miljø.

Som forhandler af kabinescooter.dk har man typisk i sit butiks lokale, dette sæt stående.

Skærmen benyttes til Bestilling af køretøjer, Informations søgning om kabinescootere, Tilbudsgivning til kunder, Finansierings ansøgning, Indregistrering af køretøjer, Katalog visning eller bestillinger, Garanti aktivering af køretøjer, Eftersyn og service behandling, Reklamations rapportering, Forhandler login og service side. Kort sagt alt som vedrøre salg og service af kabinescootere i dagligdagen hurtigt og enkelt ved hånden i butikken. Når man ikke bruger skærmen så vises automatisk produkt video af forskellige kabinescootere så kunden på en nem og tilgængelig måde kan få de informationer om køretøjerne som en salgsekspedient typisk er nødt til at gentage på ny hvergang en kunde kommer i butikken for at kikke på kabinescootere.

 

 

Sættet indeholder følgene:

1 stk. Elegant stand med LED Touch skærm og AIO systems. "Butiksskærm"

1 stk. Slutbruger katalogholder med tilhørende kataloger. Bestil ekstra kataloger her 

3 stk. Rollsups

Model/varenr.: Butlersaet
29.900,00 DKK  m/Moms
( 23.920,00 DKK  u/Moms )
ekskl. levering
19/02/2020

Rigtig god sælger til at stille i butikken som vores kunder har haft meget fornøjelse af i vente tiden til jeg blev færdig med andre kunder og kunne komme hen og ekspedere en kabinescooter kunde.

Tilføj anmeldelse:
Husk også
Husk også

Hvad er en butler i følge wikipedia ?

En butler er en person, der arbejder i sin arbejdsgivers husholdning. Butlere er ofte ansat i større huse for at tjene herskabet og sørge for praktiske gøremål som at tage imod besøgende og vise dem til rette, servere og lignende.